1196 dagars terror...


För snart 1200 dagar sedan utsattes familjen Johansson från Gotland för värsta formen av en myndighetsattack. Familjen, som sedan länge hade planerat flytta till mamma Annies hemland, hade checkat in och bordat det flyg som skulle ta dem till Indien. I det ögonblicket får de vara med om något som för alltid kommer att sätta djupa spår i deras liv; Beväpnad polis på order från socialtjänsten på Gotland, stormade ett flygplan i Stockholm som var på väg  till Indien, och med våld förde bort familjen Johansson, skriver Vänner till Domenic i ett material sammanställt av föreningen CUI BONO.
Brottet: Familjen hemundervisade Domenic. (texten fortsätter...)

Familjen har tidigare trakasserats av Gotlands kommun på grund av att de inte skrev in sin son på dagis. De ville själva ge så mycket tid som möjligt till Domenic varför de vid upprepade tillfällen blev uppvaktade av socialtjänsten på Gotland.
Nu har det gått 1196 dagar och den terror som familjen utsätts för går inte att med ord beskriva. Kommunens socialtjänst skyddar sig bakom sekretesslagar och vägrar konsekvent att samarbeta och återbörda Domenic till sina föräldrar.
Följ detta anmärkningsvärda fall. Det finns flera sidor som skriver om Domenic och internationellt har människorättsorganisationer reagerat. I det socialistiska Sverige råder dock mest en lång, obehaglig, misstänkliggörande och tärande tystnad.
Urval av länkar:
http://friendsofdomenic.blogspot.com/
http://vannertilldomenic.blogspot.com/
http://dominicjohansson.blogspot.com/
http://www.foreningencuibono.se/wp-content/uploads/FDJ_A5_V1_epost.pdf
http://www.varldenidag.se/nyhet/2012/05/28/Nu-avgors-vardnadstvisten/
http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1539
http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1579
http://newsvoice.se/2012/04/25/domenic-johansson-bortfordes-av-socialstyrelsen-familjen-kampar/
http://freesweden.net/domenic_johansson.html
http://www.americandailyherald.com/pundits/christopher-c-m-warren/item/from-sweden-without-love-domenic-johansson-homeschooling-mother-india-and-the-swedish-gulag
http://www.ronpaul.se/tag/domenic-johansson/

Kommentarer

Anonym sa…
Det finns inte ord för hur hemskt detta är.