Fortsätt kampen!

Läste en recension av Arne Imsens bok Fortsätt Kampen som jag varmt vill rekommendera. Den finns på Gun-Britt Johanssons blogg. Citerar:
Han avslutar med att säga, "Syskon mitt rop till er allesammans, sista ropet den här kvällen från djupet av mitt hjärta är: Fortsätt kampen. Tre gånger upprepas denna vädjan med påminnelse om uppdraget, temat och målet, med påminnelse om strid och triumf. Var brinnande!
Jag tycker det är fantastiskt att få tillgång till de här orden. Trots allt vad han upplevt av förföljelse och tråkigheter. Här finns bara seger och försoning. Syskonen, församlingen, kampen, segern. Den som är nära döden är också nära livet, hur många gånger får vi se och höra bevis på detta?
Boken finns att beställa hos Maranataförsamlingen och kostar endast 59 kr. Specialerbjudande: Beställ senast den 15 april och vi bjuder på frakten. Ange "Fraktfritt" i beställningen

Kommentarer

Tack för att du refererar min text! Jag hade nog inte varit riktigt vaken när jag var inne på bloggen igår. Ända ska vi vaka och bedja! Guds välsignelse! Hoppas att många beställer boken, den är så bra! Och passa på att beställa fler böcker av Imsen, t.ex. Guds rike. Den kan läsas om och om igen!