Benny Hinn - världsmästare i religiös galenskap - lanserar 'Touch-box'


En spraydust från en Touch-Box sägs göra susen.

Vem har inte förvånats över uppfinningsrikedomen då det handlar om att skapa uppmärksamhet och att göra sig ett namn inom religiös business? För inte så länge sedan lockades mötesbesökarna till mirakelmöten där det uppgavs regna guldstoff från himlen - rakt ner i lokalen, och märkligt nog vallfärdade folk dit för att ta del av 'välsignelsen'.
Benny Hinn upphör inte förvåna.
Senast i raden är det Benny Hinn som återigen hamnar i rampljuset genom att lansera det absolut optimala, nämligen en äkta 'Touch-Box'. Boxen är tänkt att installeras i kyrkan eller lokalen där förbönsmöten hålls. Med den speciella smörjelsen Benny Hinn anses vara utrustad med har han personligen bett med handpåläggning för varje enskild 'Touch-Box' som säljs via hans eget Ministry. Boxen som monteras i taket eller i lämpligt läge för bästa spridning i lokalen, är dessutom utrustad med exklusiv helandeolja från Israel, vilken sprids med hjälp av den inbyggda spraymekanismen. Lokaler som rymmer fler än 500 personer uppmanas att installera fler än en 'Touch-Box' för bästa effekt.

Priset för en Benny Hinn Touch-Box är ännu inte offentligt, men utrustningen lär inte vara billig. För den som investerar i denna välsignelse utlovas dock dubbel välsignelse tillbaka. Är det inte underbart? Touchhhhhhh!!!!

Länkar: Aletheia,  Apg29, Dagen.

Kommentarer

Anonym sa…
hahaahahah otroligt
Nä, det var inte 1 april i går...
http://www.apg29.se/index.php?artid=7955
Berno sa…
Christer, är du säker på att det är ett aprilskämt?
Anonym sa…
Även Aletheia har ett aprilskämt:


http://aletheia.se/2012/04/01/bjarka-saby-koper-loss-heliga-birgittas-reliker-fran-vadstena-kloster-mha-ekonomisk-gava-fran-uppsala/


Mvh

Berndt Isaksson
Winther sa…
Åhh, en sån box vill jag ha i varje rum därhemma.
Midnatsrop sa…
Ja, man upphör aldrig med att förvånas...Det ena värre än det andra. / Ha en välsignad Påskhelg. / Kramar från Småland !