Snart kommer Jesus!

Enligt Inblicks artikel kan Jesus ännu inte komma,
ett budskap som går emot Bibelns syn
på Jesu andra tillkommelse.
Bibeln har en återkommande påminnelse som går rakt igenom hela Nya testamentet: Tiden är kort! Sanningen om Jesu snara tillkommelse behöver ropas ut mer idag än någonsin tidigare. Då präster och andra skribenter, som exempelvis i Inblick, påstår att Jesus nog inte kommer så snart, är det viktigt att påminna om hur fel de har. Det finns ingenting av den tonen i Bibeln. Tvärtom: I en stund då ingen väntar det, skall Människosonen komma. Det står om ett ögonblicksverk, då alla Guds barn ska förvandlas och lyftas upp på skyarna, honom till mötes. Budskapet om Jesu andra tillkommelse återkommer närmare 400 gånger i Nya testamentet, och genomgripande med det korta perspektivet: "Se jag kommer snart; håll fast det du har så ingen tager din krona." Paulus väntade Jesus under sin livstid: "Vi som då leva kvar... "
Läs mer här: Om Jesus skulle komma idag.

Kommentarer

Midnatsrop sa…
Tack käre Berno, för ditt allvarliga budskap. Vi som är vakna får fortsätta att sprida detta budskap,om Herrens tillkommelse, till dess att JESUS KOMMER på skyn. MARANATA hälsningar och Herrens frid, önskar jag dig. Kram !
Marguerite sa…
AMEN,säger jag till detta allvarliga,aktuella inlägg!!!...Det ska ljuda som ett midnattskri överallt där vi går fram, att Jesus kommer!!!...MARANATA,KOM,HERRE JESUS!!!...Tack & Kram!!!
Jan Samuel sa…
HEI BRODER.

VIL DERE VÆRE SNILL Å GÅ I BØNN FOR EN
BRODER SOM HAR VÆRT UTSATT FOR EN ULYKKE,
OG SOM LIGGER I KOMA PÅ SYKEHUSET.
BE OGSÅ FOR DE NÆRMESTE.

INGENTING ER UMULIG FOR GUD,
OG BØNNENS MAKT ER STOR.

FÅ MED SÅ MANGE SOM MULIG.

HILSEN JAN SAMUEL.