Alarmerande rättsövergrepp


- Politisk skandal! skanderar trädkramarna med en pensionerad politiker i spetsen. Det livliga engagemanget handlar om att rädda - ett dött träd. Passionen och glöden för insatsen går inte att ta miste på.

Samtidigt i vårt land pågår andra politiska skandaler som inte verkar engagera vare sig pensionerade rättstänkande politiker eller andra aktivister.
På Gotland har kommunen slagit en familj i spillror - utan grund! En pojke rövades brutalt bort från sina föräldrar för att de ville bedriva hemundervisning - en laglig rättighet. Familjen med rötter i Indien bestämde sig för att flytta till sitt andra hemland, men väl incheckade på flygplanet kommer ett gäng beväpnade poliser ombord och med våld tar de pojken med sig. Det har nu gått över två år och familjen har ännu inte fått återförenas.
Det är ett rättsövergrepp som borde engagera till minst samma insatser från rättstänkande medborgare.

En av många länkar som finns tillgängliga om hur Domenics familj orättfärdigt drabbats av det svenska samhället: Omhändertagandet av Domenic en skam för Sverige

Kommentarer

Marguerite sa…
Ja,jag förvånar mig,,,fast jag trodde,att ingenting kunde göra det längre!!! Man ömmar för träd,vargen,Kalle Anka på julafton,mm.....Men det som VERKLIGEN borde ha prioritet,det bryr man sig inte om!!!...Kärleken har kallnat,Laglösheten råder...Vi får konstatera att vi lever i midnattstiden,och kämpa trons goda kamp...Tack för att du belyser de här frågorna!!!...Herrens rika välsignelse till dig,familjen och alla de andra!!! Kram!!!