Om detta må ni (också) berätta...

Bilder som visar ruskiga övergrepp på människovärdet - går inte att förneka...
Var sätter vi gränsen för att reagera mot övergreppen?

Psalm 139
13 Du har skapat mina njurar, du sammanvävde mig i moderlivet. 

14 Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad. 

Ja, underbara är dina verk, min själ vet det så väl. 
15 Benen i min kropp var inte osynliga för dig, 
när jag formades i det fördolda, när jag bildades i jordens djup. 
16 Dina ögon såg mig när jag ännu var ett outvecklat foster. 
Alla mina dagar blev skrivna i din bok, 
de var bestämda innan någon av dem hade kommit.


Länkar: Dagen, MRO  Sverige värnar fridlysta blåsippor och träd får inte fällas hur som helst. Vanskötsel av djur är straffbart. Bonden måste behandla sina grisar väl, annars slår djurskyddsmyndigheten till. Men varför har inte det ofödda barnet ett skydd? undrar fil dr Stefan Swärd, som doktorerat i abortfrågan. (Debattartikel i SvD då Sverige 2007 lagligt aborterat fler än 1,1 miljoner liv.)

Kommentarer

Midnatsrop sa…
Vilka fruktansvärda bilder Berno. Finge fler se dessa, skulle de nog tänka om. / Önskar er alla en välsignad helg!
Marguerite sa…
Det är fasansfullt,det vi ser här!!! Och deras blod ropar till Herren dag och natt!!! Man dräper Herrens profeter och tjänare,eller vad det var tänkt att de skulle bli,dessa ofödda små barn.......ja allas liv är lika mycket värda och det finns en plan med varje människoliv!!!Det kommer en dom,över Sveriges land,som så har avfallit ifrån Herren,och blivit en föregångare för all slags ogudaktighet............Kram och en önskan om Herrens rikaste välsignelser till er trofasta tjänare och tjänarinnor på Bällsta!!!