Nyandlighet infiltrerar kristenheten


Publicerar här en mycket väckande och lärorik förkunnelse av Evy Junesved om hur New Age i olika former infiltrerar svensk kristenhet.
Ordet om korset och blodet samt nödvändigheten av en personlig omvändelse från sina synder, anses idag frånstötande och otidsenligt. Dock är det enda vägen till frälsning och befrielse. Jesu Kristi Guds sons blod renar från alla synder.

Kommentarer

HP Henrik sa…
Kom att tänka på Matteus 13

Matteus 13:24
(folkbibeln)

Liknelsen om ogräset
24 En annan liknelse framställde han för dem: "Himmelriket är likt en man som sådde god säd i sin åker. 25 Men då folket sov, kom hans ovän och sådde ogräs mitt ibland vetet och gick sedan sin väg. 26 När nu säden sköt upp och gick i ax, visade sig också ogräset...

Medan folket i (församlingarna) sover kommer satan och sår ogräs ibland dem. Ogräset består av olika okulta meditationsformer yoga, tikva onenessblessing, kundalini mm. Allt detta ska sedan samlas ihop som man binder ogräset. Det ska samlas ihop och bli en världsreligon. Tony Blair arbetar med detta idag. Vad gör man med ogräset? jo man slänger det i elden som brinner i evighet.

Ogräset och vetet
http://www.elvorochjanne.se/mp3%20PROFETISKT/Potter%201984%20varning.mp3

Läste detta om Tony Blair för ca en månad sedan! han arbetar för skapa en världreligion. Med andra ord! Samla ihop alla till en enhet.
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/01/27/tony-blair-drags-youth-into-one-world-religion/

Jesus kommer mycket snart tror jag.
Kristina ,halmstadbo sa…
TACK för denna Video ! Den har hjälpt mig mycket. Denna villfarelse måste alla människor få reda på, så att de kan välja , om de vill vara med i den falska kyrkan, eller den församling som är ledd av Jesus Kristus. Tack än en gång !