Homomaffian slår till igen

Peter och Hazelmary Bull förföljs av homomaffian. Bild fr Christian Today
Ett hotell i brittiska Cornwall har dömts till böter för att neka ett homosexuellt par boende. Bakgrunden är den att hotellet allt ifrån starten 1986, i sin marknadsföring varit tydlig om att endast gifta par i enlighet med kristen värdegrund får hyra dubbelrum, ett beslut som bygger på ägarparet Peter och Hazelmary Bulls kristna tro.
Homomaffian såg genast sin chans att anmäla hotellet, genom att först boka in ett homosexuellt par och sedan anmäla hotellet för diskriminering.
Domaren fick huvudbry då han insåg att om hotellets ägare döms så innebär det en grov inskränkning på religionsfriheten, samtidigt som han kände sig tvingad att döma utifrån de nya antidiskrimineringslagar som införts.
En månad innan det homosexuella paret bokade fick paret Bull brev från en gayorganisation om jämställdhetslagstiftningen, vilket tyder på att hela scenariet med bokning och anmälan varit noga uträknat från första stund.
Lagen, som påstås vara ett skydd mot diskriminerade, används i praktiken till att bekämpa bibeltroendes rätt att leva ut biblisk kristendom.
Länkar: Dagen  Christian Today

Ett annat liknande fall som uppmärksammats av Dagen är det pastorat, som vill följa Guds ord i sin gudstjänstutövning, och därför nekat en lesbisk präst anställning. Självklart vill ingen sund kristen församling att församlingens ungdomar ska undervisas av en präst som i prästgården lever i ett lesbiskt förhållande. I det här fallet måste bibeln anses ha högre giltighet än svensk människofientlig och ogudaktig lagstiftning.

Så här skriver Kyrkans Tidning: "Kyrkoherden har (enligt anmälan) i ett samtal med en anställd vid stiftet uttryckt oro över den arbetssökandes sexuella läggning. Kyrkoherden hade uttryckt tveksamhet vad gällde att prästen och hennes flickvän skulle bo i prästgården och att hon skulle undervisa konfirmander, vilket enligt honom inte var lämpligt."

Kommentarer

Tony sa…
Det är verkligen maffiametoder de använt för att få till stånd en underkastelse från hela samhället. Men givetvis är det kristna som attackeras mest i deras lättkränkta hjärtan.

Det intressanta är också att inga heterosexuella anmält dem, även fast de blivit nekade om de inte varit gifta.
Anonym sa…
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Ludvig sa…
Ja det finns homosexmaffia i många länder nu tyvärr.