Homosexmaffian kväver yttrandefriheten

Det är inte första gången som yttrandefriheten kvävs av myndigheter, personer eller grupper som går ärenden åt den homosexuella rörelsen. Händelsen i England där en evangelist fängslades efter att ha uttalat sin åsikt om att utlevd homosexualitet är synd, skulle i ett normalt fungerande samhälle varit en väckarklocka som sätter kampen om yttrandefriheten i fokus. Men inte. Samhällsklimatet är idag hunsat av destruktiva krafter som agerar med hot om rättsliga repressalier mot den som vågar stå upp för sanningen och säga att Gud skapade människan till man och kvinna.

Jag har själv varit med om flera tillfällen då representanter från den svenska homosexmaffian RFSL stormat Maranataförsamlingens offentliga möten, krossat fönster, åstadkommit skadegörelse och hotat församlingsmedlemmar. Allt med syftet att skrämma till tystnad så att de fritt ska kunna genomföra sina perversa reformer i samhället.

Synd är dock synd, oavsett vilken etikett vi sätter. Vägen till befrielse är och förblir en och densamme: Omvändelse!

Kommentarer

Anonym sa…
Hej broder Berno, Det var ett litet tag sedan jag var här. med vänlig hälsning JIMMY!

Och ja detta har hänt tidigare i England som inte längre har en Trosfrid eller yttrandefrihet eller åsiktsfrihet.= Och är numera en Polisstat med kaos Diktatur....

England ligger först ut med NWO diktaturlagar.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=163109

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=189039

Benny Hinn nekas inträde i Storbritannien – ett tidens tecken
http://aletheia.se/2009/10/06/benny-hinn-nekas-intrade-i-storbritannien-ett-tidens-tecken/

Nu tror jag att vi är i dom sista 7 åren av vedermödan innan JESUS Kommer tillbaka.
http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel

http://www.prisonplanet.com/
Anonym sa…
Hittade en bra kristen norsk broders blogg som jag vill vidarebefodra.

http://bjornolav.blogspot.com/2010/05/kristne-forflges-i-england.html

Mvh Jimmy.
Anonym sa…
Berno, det låter lite osannolikt att en stor svensk intresseorganisation skulle skicka ut folk att vandalisera lokaler och hota Maranatamedlemmar.

Om det överhuvudtaget har hänt gissar jag att det handlade om enskilda individer som hade den dåliga smaken att uttrycka sitt ogillande mot Maranatas ibland ganska osmakliga åsikter på det där oförsvarliga sättet.

Jag antar att det finns polisanmälningar, nämndes RFSL i polisutredningen? Och varför går det inte att hitta en enda tidningsartikel på internet som verifierar ditt påstående?
Marcus sa…
Hej Anonym strax över.
När Svenska Evangeliska Alliansen hade sin kampanj "mamma, pappa, barn - bevara äktenskapet" så uppmanade RFSL alla att riva ner de affischer som hade satts upp i tunnelbanor m.m. Detta är bara ett exempel på hur viktig yttrandefrihet, så länge som man gillar de åsikter som läggs fram.

Berno
Jag tror inte att retorik såsom "Homosexmaffian" hjälper någon utan snarare skapar hat, trycker ifrån människor, och först och främst manar till att inte ens försöka förstå oss som har bibeln som rättesnöre. Även om jag håller med dig i sak så uttrycker jag mig inte så.

MvH Marcus
Berno sa…
Jimmy, tack för hälsningen och länken.

Anonym, uppgifterna är väl dokumenterade. Finns bland annat att läsa om i Arne Imsens bok "Låt dig inte skrämmas av homosexmaffian". Går att beställa här: http://bällstamediacenter.se/product_info.php?cPath=21_23&products_id=56

Marcus, att använda ordet maffia i sammanhanget är inga överord, med tanke på vad RFSL åstadkommit genom att underminera demokratiska principer.
Anonym sa…
Ingen pridefestival i Litauen
Publicerat: kl 11:34, Ekot

En domstol i Litauen beslöt i dag att stoppa den baltiska pridefestivalen för homo-, bi- och transpersoner som skulle ha ägt rum på lördag.
Prideparad i Litauen väntas bli stökig

Det efter en framställan från landets riksåklagare som hävdade att det kunde ske oroligheter i samband med festivalen, den första i Litauen.

Arrangörerna är mycket kritiska mot domstolens beslut, som än så länge bara är preliminärt.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=3675822

Det finns hopp säger Roland
Falconer sa…
Vilka är det som underminerar demokratiska principer om inte de som förnekar alla männsikors lika värde, som vill inskränka andra människors frihet och kallar dem för onaturliga och sjuka?

Jag förstår att det är jobbigt för de kristna att en majoritet av befolkningen plötsligt vänder sig från kyrkans hatiska retorik och faktiskt anser det brottsligt att uttala sig nedsättande om helt normala människor, men det är något som ni nog bara får ta och vänja er vid!
Berno sa…
Falconer, om en majoritet säger att alkoholister inte är missbrukare, så blir de inte mindre missbrukare för det. Inte ens om det beslutas i Riksdagen. Människan är skapad som man och kvinna, oavsett vad du eller majoriteten tycker. Det är inget du kan ändra på.

Vem skriver nedsättande om helt normala människor? Försök inse att det finns ett människovärde som är på väg att gå förlorat.
Falconer sa…
Vad har homosexualitet med att vi har skapats som män och kvinnor att göra?

Och hur kan du göra en jämförelse med alkoholism? Då har du inte förstått mycket om homosexualitet.
Berno sa…
Du talade om hur kristna får vänja sig leva med att en majoritet tycker annorlunda än dem, något som inte förändrar något i sak. Tog alkoholismen som exempel på att det inte är majoriteten som avgör vad som är rätt eller fel. Homosexualitet är onormalt, mot naturen, trots att det är ett politiskt inkorrekt påstående.
Falconer sa…
Men det finns inga som helst bevis för att homosexualitet är skadligt eller mot naturen. Det finns det däremot för alkoholism.
Berno sa…
Alkoholismen är tillnärmelsevis inte lika nedbrytande som den utlevda homosexualiteten, vilken är en starkt bidragande orsak till att värdet på familjen kraftigt reducerats. Ordet kärnfamilj är inget annat än ett skällsord i vissa kretsar. Den moderna homosexuella rörelsen är farligare än droger och har fått samhället att acceptera ett homosexuellt beteende. Det är inne helt enkelt, och populärt, men fördenskull inte ofarligt. Tvärtom.
Falconer sa…
Allt det du säger nu är ju bara rena påhitten, utan någon som helst verklighetsförankring. Homosexualitet mer nedbrytande än alkoholism, vilket skämt! Ingen försöker devalvera familjens betydelse, det enda som sker nu är att man inser att familjer kan se ut på flera olika vis, lagen och ideologierna har helt enkelt kommit ikapp verkligheten. Om du tror att homosexualitet är "inne" och "populärt" så har du inte fattat så mycket av hur världen ser ut och hur människor tänker. Jag undrar också vad det är som du är så rädd för. Allvarligt talat, Berno, vad tror du kommer att hända?
Berno sa…
Vem hittar på vad? Under de år jag bodde i klarakvarteren i Stockholm mötte jag många unga så kallade homosexuella som bokstavligen bröts ned på grund av att de indoktrinerats att lyssna till RFSLs budskap om hur bra det var att leva utan normer. Flera av dem slutade sina liv alldeles för tidigt.
Dina övriga påståenden i senaste kommentaren är motsägelsefulla. Familjen är en grundpelare i samhället och det har alltid varit så. Genom den devalvering på det moraliska planet som sköljt över Sverige sedan 60-talet och framåt med så kallade frigörelseprocesser som lett till en unik men osund individualisering och att skilsmässostatistiken kraftigt skjutit i höjden, har också synen på familjen förändrats. En slags anpassning till en olycklig situation.
Det kraftiga motstånd som tidigare fanns mot den homosexuella rörelsens krav på samhället är idag är nästan obefintligt, vilket har en förklaring i denna avfallets process. Normer överges och ersätts av onaturliga relationer.
Falconer sa…
All seriös forskning visar att skälet till att homosexuella över lag har sämre psykisk hälsa än heterosexuella beror på det som de utsätts för från samhället, utanförskapet, mobbning, folk som du som säger att de är sjuka och onaturliga, pressen att passa in i en norm som inte stämmer överens med deras person. Det har inget att göra med homosexualiteten i sig och vore det fullt ut accepterat så hade de inte mått dåligt. Alltså kommer den process som nu har påbörjats leda till bättre förhållanden för de homosexuella i stället för den nedbrytning som en konservativ kristen syn skulle åstadkomma. Sedan är det långt ifrån alla homosexuella som är olyckliga.

Jag anser att de flesta fortfarande tycker att familjen är viktig, visst vi kanske har andra värderingar nu än för 50 år sedan men så har det varit i alla tider. Vi förändras, samhället förändras men sällan leder det till några katastrofer, det är bara folk som inte klarar av att hantera förändringarna som måste stämpla dem som onda.