Statens skolor kränker barn

Bojkotta svenska skolan!
Den objektiva svenska skolan perverterar barn. Göran Skyttes rubrik i Svenska Dagbladet Det är faktiskt inte riktigt klokt, borde heta: Det är helt vansinnigt!
Vet svenska föräldrar vad barnen utsätts för i skolorna? Läs den här texten om du vill få lite inblick i det som under normala fall skulle klassas som kränkande misshandel, men som i Sverige idag upphöjts till norm bland undervisning av barn. Och som förälder förväntas du att tyst finna dig i situationen, allt medan ditt barn allmänbildas!

Skytte skriver bland annat så här:
Därefter följer praktiska instruktioner. Flickorna får lära sig hur man hanterar clitoris, pojkarna hur man trär på en kondom. Och sedan… trumvirvel… höjdpunkten: så här gör man vid analsex. Noggrann redovisning. Använd glidsalva. Inför pojkar och flickor i 14-15-årsåldern.

Detta är inte ett enstaka fall i en enstaka skola. Faktum är att ett stort antal skolor idag överlåtit sexualundervisningen till RFSU, som för många framstår som en extremliberal sexualpolitisk lobbyorganisation. Totalt uppges RFSU undervisa 12000 skolelever i sex och samlevnad – enligt den modell vi nu fått inblick i.

Det är faktiskt inte riktigt klokt. Är det så här vi vill ha det? Vem har till exempel frågat barnens föräldrar om det är så här de vill ha det? Ingen.
Svenska skolor begår våldtäkt på barn, och föräldrarna har ingenting att säga till om!

För trettio år sedan varnade Arne Imsen för det samhälle som frigör och sanktionerar perversiteterna i ett litet häfte som heter: Låt dig inte skrämmas av homosexmaffian. Exakt detta äger idag rum helt öppet utan att möta något nämnvärt motstånd. Svenska folket är hårt hållet. Vi citerar:
Ett samhälle som frigör och sanktionerar homosexualiteten och upphöjer sådana förhållanden till äktenskap samt initierar det med kyrkans välsignelse är moraliskt bankrutt och har kapitulerat för och underblåser de krafter vilka torpederar normalfamiljen. Det samhället har egentligen genom reträtter passerat alla stadier neråt till den nivå, som markerar punkten för det avgörande straffet för försumlighet, passivitet och resignation - homosexualiteten själv med alla dess förgreingar och bieffekter. Den låter sig inte längre hejdas utan den måste utrotas genom naturens eget sätt att slå tillbaka.
- - -
Homosexualiteten är i alla former och på alla stadier förnedrande avfall och helt oförenligt med allt kristet samliv. Dessutom är de vilseförda i sin organiserade slutfas en tydlig markör om ett obotligt demoraliserat och förlorat samhälle.
De homosexuella, i medfödda eller tillvanda kategorier, är ständigt jagade, ibland ända in i döden genom sitt livsfientliga självförakt. De är såsom alla andra syndare, vilka inte förstenats i degenererande rättsröta, förföljda av sitt eget skuldtyngda och ångestladdade samvete. Det är en förföljelse, som ingen antidiskrimineringslag rår på. En sådan lag är egentligen inte ett skydd för någon homosexuell, utan ett hot mot alla, eftersom den endast slpår vakt om hycklarnas och skrymtarnas rättigheter att tysta anklagande profetröster.

Kommentarer

P-A Jonsson sa…
Varför rensas mina kommentarer bort?
Inget i mina kommentarer är grovt språk eller oseriösa påhopp.

Vill/vågar du (och din kyrka) inte släppa fram andra synvinklar än din egen?
Strävar du efter ett likriktat samhälle där andras åsikter ska tystas?
Om det är så är dina "larm" om åsiktförtryck inte så mycket värda. Eller hur? :-)
Ludvig sa…
Jag har alltid sagt att Arne Imsen får rätt till sist, han såg kommande faror från den onda makten långt innan någon annan. Det är tur vi har hans skrifteratt gå tillbaka till, särskilt den om homosexmaffian, i den kan vi verkligen se att han fick rätt.
P-A Jonsson sa…
Homosexmaffian? Det FINNS ingen homosexmaffia.

När ska er förföljelse och smutsmastning av människor som vill leva i kärlek ta slut?????

Det är dags att ni tar Jesus Kristus kärleksbudskap på allvar.