Evolution talar om bevis

När forskarna hittar lämningar, fossiler eller andra spår från nyupptäckta objekt, fastslås ofta som bevis under vilken tid varelsen anses ha levat. Som i fallet med upptäckten av spår efter en jättemask i Spanien. Citat: "Spanska forskare säger sig ha funnit bevis för att en jättemask som kunde bli upp till en meter lång levde för 475 miljoner år sedan."

Det är stor skillnad på antaganden och bevis. Ännu i denna dag existerar det inte några som helst bevis på att människan utvecklats från andra varelser, något som titt som tätt presenteras som fakta och bevis i media, läromedel i skolan eller var som helst annars där sökandet efter alltings uppkomst förekommer.

Men det är som det är med människan; hon har svårt inse att det kan finnas en högre makt bakom naturen. Skulle någon veta bättre än oss?

Dårarna säga i sina hjärtan: "Det finnes ingen Gud."

Kommentarer

Anonym sa…
Jag måste ändå tacka dig. Utan dårar som dig skulle vi inte ha krig i världen. Kan du inte bara ta och slå dig själv sönder och samman med den stora boken av knarkhistorier som ni svagsinta kallar Bibeln
P-A Jonsson sa…
Va??????

Det finns för alla som har ögon och ett öppet sinne klara bevis på det vi (något förenklat) kallar evolution.
Men evolutionen utesluter INTE Skaparens kraft. Några av de vetenskapsmän som plöjt djupast i det här är klart övertygade om Guds existens.