Olagligt och onaturligt

Homorörelsen har tagit till illegala metoder tidigare för att få igenom sina krav. I Sverige och Norge uppviglade militanta grupper från RFSL sina medlemmar mot Maranataförsamlingens väckelsemöten genom att storma in i hyrda lokaler, skrämma mötesbesökare och orsaka skadegörelse, något som resulterade i att hyresvärdar inte vågade hyra ut sina lokaler till församlingens möten. Kallas lobbyverksamhet för att till varje pris tvinga igenom sina orimliga krav.

I Sverige har man lyckats bra, då man idag riskerar åtalas enbart genom att läsa de varningar Guds ord ger mot den onaturliga och människokränkande livsstil som de homosexuella organisationerna och deras bundsförvanter förespråkar.

Oavsett vilken legitimitet samhället genom lagstiftning och utbildning ger åt livsstilen så förändrar det ingenting i sak.
"För synd finns det nämligen inget befriande rättsskydd, utan endast ett renande blod, framsprunget från Guds Lamm på Golgata kors. Lycklig är den som känner sig jagad, ty för en sådan är stegen till detta altare och denna fristad inte många. Vän, bryt upp till omvändelse för andlig och moralisk befrielse, medan du ännu har tid och möjlighet! Du är efterlyst och väntad av kärlekens Gud!"(Arne Imsen ur "Låt dig inte skrämmas av homosexmaffian")

Länkar: Aftonbladet SvD DN Aftonbladet

Kommentarer

Anonym sa…
Nu är det ju så att du lever i en liten fantasivärld och därmed blir din argumentation också ganska futtig.
Anonym sa…
wow, det här va det mest korkade jag på länge, hur är det där bak i medeltiden?
Niklas sa…
Snacka om bakåtsträvande. Du skulle nog trivas bra bland alla andra militanta kristna extremister i södra USA.
Jag instämmer med föregående talare: Du lever i en fantasivärld... det får du gärna göra, men låt bli att angripa Guds skapelse och de som Herren Jesus Kristus (halleluja) dog för. Du inbillar kanske dig att din skit luktar bättre än andras, men faktum är att du är värre än katolska präster. Fy fan för sådana som dig! Måtte Belsebul...
Anonym sa…
Det här måste vara en sån där ironisk humorblogg va? Annars är jag direkt ledsen över att mänskligheten inte kommit längre.
Anonym sa…
Det må vara att denne Vidén är ett freak som man kan skratta åt här, men vad som är osmakligt är att han väljer att åka till ett av världens fattigaste länder och förgripa sig på befolkningen där, när hans metoder inte går hem hos oss. Jag kommer i egenskap av jurist att hålla ett öga på den här killen i framtiden.
Anonym sa…
jösses, lägg dig under en sten. Jävla äckliga människa.
Anonym sa…
En fråga till bloggredaktören

Jag citerar dig först "I Sverige och Norge uppviglade militanta grupper från RFSL sina medlemmar mot Maranataförsamlingens väckelsemöten genom att storma in i hyrda lokaler, skrämma mötesbesökare och orsaka skadegörelse, något som resulterade i att hyresvärdar inte vågade hyra ut sina lokaler till församlingens möten."

När hände det här? Vart i Norge och Sverige? Uppmärksammades det i massmedia?

Ha det gott.
Dominiqa sa…
Haha gud va skönt att du inte bor vi Sverige...snälla kom aldrig tillbaka! Stanna i dominikanska republiken jag har hört att det e jätte skönt där! Missionera mera också...snälla gör det bara inte här...
Olbap sa…
Angående ryssarnas behandling av bögaktivisterna, vänta bara till islam tar över Europa (de är på bra väg) - då kommer bögarne att yla av skräck...
Jonte sa…
Vad hatiska ni kommunister/böglobbyister är? Varför är ni så hatiska? Vad driver ert hat? Ta ett par Sobril och lugna ner er. Det finns folk som faktiskt INTE är homosexuella. Acceptera det. Ni homofiler är ungefär 5% av befolkningen.
Anonym sa…
Rasister, kristna och högerextremister kanske kan bilda ett nytt politiskt parti. Dom verkar ha så mycket gemensamt. Berno som ledare kanske? Hjälp oss liberala med humanistisk och vetenskaplig världsbild veta sanningen. Vi verkar ha fått allt om bakfoten.
Ulf sa…
Låt dem vara ifred. Homosexuella kanske inte är några du älskar, men att argumentera kring att det är rätt att använda våld emot dem är faktiskt straffbart.

En religion kan inte rimligen vara så dålig att man känner behov av att förfölja andra.
Du kan det där med att göra sig populär, Berno :) Det är intressant att det kommer glåpord, hot och lite diverse, men inga argument.
Orsaken är väl den att det för dessa antagonister antingen är okänt eller alltför väl bekant med RFSL:s och andra mer eller mindre organiserade gruppers våldsbetonade attacker mot kristna möten. Ingen kan säga: "Nej, det skedde inga våldsamma attacker från organiserade homosexuella grupper mot Maranata och Pilgrimsfolkets möten i Oslo och andra platser i mitten på 80-talet" - för det vore ju en lögn som det är lätt att motbevisa. Och man kan väl knappast argumentera för att det var rätt att gå till våldsamt angrepp mot barnfamiljer och andra som bara kommit till ett möte för att höra Guds ord.
Men man kan ju alltid komma med demagogi som kittlar inåt i leden, och hotar utåt.

Det är alltid irriterande med människor som inte instämmer i hyllnings- och tröstekören, men som utbrister ett "Så säger Herren". Bibeln säger att vi har deras samveten på vår sida, så det är väl där skon klämmer...
Jo, förresten, Ulf... Ingen har sagt någonting om att använda våld mot några som helst homosexuella. Tvärt om nämnde Berno att det är homosexuella och deras meningsfränder som attackerat Maranatas möten med våld, glåpord, allmänt störande av mötesfrid osv. Och som genom hot och lobbyism har hindrat Maranata från att få hyra lokaler på åtskilliga ställen...
Du måste nog läsa igenom artikeln en gång till...
Anonym sa…
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa…
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.