Sodoms kammare

Efter att Riksdagen beslutat om könsneutrala äktenskap kommer RFSL och Grön ungdom med direkta påtryckningar om att antalsneutralisera äktenskapet. Utan att lämna ytterligare kommentarer kan vi bara konstatera att Sverige är ett land i total utförsbacke som får till och med Sodom att skämmas. Ett samhälle där skam och orättfärdighet upphöjs till norm kan omöjligt överleva. Vad som återstår är en Guds dom över all ondska och orättfärdighet som med laglig status våldför sig på det svenska samhället.

Länk: Dagen

Kommentarer

Friskytten sa…
Tack och lov att årtusenden av förtryck mot homosexuella nu har minskat ytterligare en aning.

Och tack och lov att de värdekonservativa stollarna i Riksdagen inte var fler.

friskytten.blogg.se
Emma sa…
Håller med helt och hållet!
BRA skrivet!

http://emmidala.blogspot.com
Sorg sa…
Hej!
Vad menar du med att Sodom skäms?
Sodom jämnades med marken. I Sodom vill de heterosexuella männen våldta Guds änglar. Vad har det med antalsneutral samlevnads (inte ett ord om äktenskap här om du kollar efter) balk, vilket jag själv tycker är en dålig idé, men vad har det med Sodoms skamkänslor att göra?
Man börjar fundera... Finns det en dold agenda ibland den homosexuella rörelsen, där man ska slå igenom sina önskemål, ett efter ett, och tänja på alla gränser tills vi får ett totalt lössläppt samhälle? Eller är det bara så att den mänskliga naturen går den väg den är inställd på, utan Gud och utan hopp i denna världen? Eller kanske en kombination.
Ja, varför inte införa bigami och polygami när vi ändå är i farten? Äktenskapet har förlorat sin tyngd och betydelse för länge sedan.
Anonym sa…
Sot i Lodom
Anonym sa…
du är en hemsk och äcklig människa, du har föräkt mot människor du inte ens känner. Jag skulle inte sörja dig om du dog en hemsk död.

Snälla skjut skallen av dig.
Hm... Nu har du "föräkt" också, Berno :D Det har däremot inte "Anonym" i inlägget innan här, som menar att du borde dö. Det är respektfullt.