Evolutionsteorins bedrägeri

Länkar till en läsvärd artikel i Expressen som beskriver något av det faktum, att mycket av det som idag presenteras som vetenskap i själva verket är falsarier. Liknande fall som tidigare presenterats har oftast tystats ned.

Kommentarer

Vad nu? Någon som ifrågasätter evolutionsteorin? Har du gått helt bananas? Är inte det olagligt? Borde Expressen nu läggas ner, som öppnat spalterna för denne Sture? Hur kan han få vara läkare? Har vi inget minstakrav på docenter? Nämligen att de ska omfamna alla ateistiska grundsatser okritiskt. Kära värld, vilket samhälle vi håller på att få... Stoppa allt fritänkande - sänd alla tillbaka till den statliga grundskolan, den bästa impregneringen mot kritiskt tänkande.
En paralell till ovanstående, läste jag i Aftenposten igår. En politiker i Norge vill förbjuda muslimska friskolor, trots att de bevisligen följer norsk lag, läroplanen och sina egna principer. Det fanns alltså ingenting att anmärka på. Men politikern (FRP) menade att eftersom de på rasterna nästan inte hade kontakt med norska barn, och dessutom en gång i veckan hade Koranen-undervisning efter skolan, skulle de förbjudas.

Tänk så öppet och inkluderande samhälle vi har - där alla får tänka som de vill, så länge de tänker som vissa vill...