Franska HD friar Christian Vanneste

Något svensk media är förvånansvärt tyst om...
Läs mer här

Kommentarer

Anonym sa…
Ja, det är ingen tvivel att de kommer så småningom att förbjuda Bibeln också, när världsregeringen grundas med Antikrist som president och när kontanta pengar försviner...dvs. när de inför digital världsvaluta. Men vi kristna får inte ge upp, eftersom vi vet att vi kommer att segra på slutet !
Anonym, om det nu är så att ni vet att ni ändå kommer segra på slutet förstår jag inte varför de kristna måste vara så elaka mot såna som inte passar in i den kristna uppfattningen av hur och vad en människa ska vara...
Anonym sa…
SVAR TILL "SISTER" MORPHINE :
Det är synd att en ung flicka gav sitt liv till Satan, istället till Bibelns Gud. Jag vill svara på din kommentar som du lagt på Berno.se.
Ja hur vi vet att vi (kristna) ska segra ? Det står ju i Bibeln att det ska ske ! Det kommer att grundas mesianska Guds Kungariket med Jesus Kristus som konungen. Och den ska vara EVIGT ! Satan och hans trogna kommer att förintas !
Du sa att vi Kristna är inte toleranta... det stämmer inte ! Vi Kristna måste älska sina fyender och försöka att vina även deras hjärtan till Gud och till liv, för att Gud önskar att alla ska leva.
Vi får däremot inte acceptera Eder sataniska lävnadssätt ! Vad har ljuset gemensamt med mörket ? Vad har Gud gemensamt med Belial ?
Bibeln ljuger inte ! I Bibeln skrevs 2800 år sedan att jorden är rund och att den står i luften (Job 26:7, Jesaja 40:22) Tänk på alla dumma idioter som på 1300 talet EK tänkte att jorden är platt och bers på elefanter! De läste inte Bibeln och de förföljde de som görde det.
Och du som är ateist (jag kollade på din blogg) som är ung flicka på 22 år och du tror att du kan alt, ja du, kolla på Vikipedia namnet :Antony Flew, han var flera decenier en av ledande ateister i världen och nu har han sagt att genom hans DNK studier har han kommit på att det måste finnas en Skapare. Detta var ATOMBOMB BLAND ATEISTER OCH HUMANISTER !
Hälaningar från Adriakusten och meddelhavs Kroatien
Jag önskar verkligen att jag kunde fortsätta vara 22 år och att jag kunde allt. Tyvärr är det inte så, och framförallt är det väl så att jag aldrig nånsin kommer att kunna allt, vilket jag inte tror att nån kommer att göra. För övrigt tycker jag att det är en enormt trist inställning att utesluta möjligheten att livet kan vara nåt annat än det föreslås vara i bibeln. Jag är inte perfekt och jag vill inte vara det heller och jag är definitivt inte troende. Men jag gillar religion ur ett antropologiskt perspektiv och jag finner det oerhört intressant att läsa kristna tankar, men inte det kristna översittarfenomenet. Och jag tror att name dropping är det sämsta sättet att försöka bevisa sin position, för isåfall finns det många människor som inte är kristna som jag kan nämna. Och isåfall kan man väl tycka att det är märkligt att de allra flesta människorna i den här världen inte tror på den kristna guden...
Anonym sa…
Du sa att allra flesta människor tror inte på den Kristna Guden. Visst att det är så (personligen tror jag att det finns kanske 1 till 3 percent av total befolkningen i Europa som är sanna Kristna). JA MEN DET ÄR JUST SÅ JESUS KRISTUS SA ATT DET SKA VARA.
SE MATTEUSEVANGELIET 7:13,14
Fast det är nog svårt för ateister att i största allmänhet ta bibelcitat på nåt direkt allvar. Matteusevangeliet skrev ju mellan 30 och 70 år efter att Jesus påstås ha dött, så författaren kan ju ha hittat på i princip vad som helst...