1968: "Katastrofkurs"

Homorörelsens militanta och diktatoriska tillvägagångssätt för att saluföra sina perversiteter är inget nytt. Redan 1968, för fyrtio år sedan (ett år innan Stonewall), publicerade tidskriften Midnattssropet följande text av Arne Imsen:

Det finns en modern ”humanitet”, som i all sin skrytsamma ”tolerans” och mjäkiga sentimentalitet, representerar några av de mest människofientliga krafter historien känner.
Ibland – såsom i vår egen tid – är dessa kulturens dödgrävare ute och tassar i ”kristna” paltor, men alltid strävar de lika försåtligt mot samma slut, all normal mänsklig samlevands upplösning och sönderfall i politiskt, socialt, moraliskt och religiöst kaos.

Supermänniskan med sitt hyper-komplex har snart lagt allt som är naturligt och normalt bakom sig och stressar vidare mot nya toppresultat och världsrekord. Spärrar, vallar och gränser forceras på livets alla tänkbara och otänkbara områden, men samtidigt degenereras skapelsens krona till teknokrater, animaliska driftvilddjur och muskelmaskiner.

Det är kamp om bråkdels sekunder, meter och planeter, mänskliga rättigheter och perversiteter. Nya övermänniskor matchas fram med vetenskaplig precision av penningstinna profitörer, korrumperade institutioner och organisationer samt tidens stora och små reklamdrakar.

Den ”mogna” människan erövrar ständigt nya världar men förlorar i språnget framåt – sig själv... Demonin grinar ur blixtrande ögon från hennes besatta själ, ockuperad av den fiende och förgörare hon förnekar i sin livsfilosofi men förhärligar med egoism och otrons döda gärningar.
Den moderna människan är uttråkad av alla heta lustretningar men tvingas ändå vidare för att inte duka under för plågsam livsleda. Ångan hålls uppe med kemisk förbränning av piller och preparat, som frigör all inre energi från hämningar och sätter lustarnas hjul i rörelse mot allt mer avancerade missbruk.

Det är illa ställt med det samhälle som tror sig eliminera olyckor genom att skrota ner beprövade normer för mänsklig samlevnad. Man uppskjuter endast kollisionen för en tid, men den blir så mycket värre då den inträffar.

En Sodomsnatt väntar obevekligt det folk, som istället för att bekämpa pornografi och homosexualitet, legaliserar och premierar abnormiteterna och integrerar det med sitt norm(-löshets?)-system. Sunda människors helt berättigade motreaktioner neutraliseras, och det går till sist att grisa ner sig och andra med snusket utan något psykologiskt motstånd. Det är den sista fasen för sex- och njutningskulturen vars främsta kännetecken – nu som förr – kan ses i mängden av miljöskadade och ”könlösa” människotyper den alstrar och släpar fram.

Långhåriga veklingar av feminina män och snaggade tuffingar av maskulina kvinnor är sannerligen mer än oskyldiga och isolerade tillfälligheter. Det är allvarliga symptom på rubbade människors djupa anpassningsproblem. Ett fenomen, som oftast har religiös orsak och förklaring trots all ”expertis” akademiska bortrationaliseringar.

Synden trollar man inte bort genom att bagatellisera den eller ge den moderna och oanstötliga namn, och verkningarna blir ingalunda mindre för utövarna därför att samhället gör det lätt att leva ut i sedliga förvillelser och förbrytelser. Det ser faktiskt ut som om kloka gubbar på allvar menar att orgier och orgasmer är bästa terapin för personlighetens frigörelse och lycka.

Ingen mänsklig hjärna räcker till för att genomskåda och avslöja det sataniska spelet om människans eviga identitet.

Härskartrion penningbegär, maktbegär och erotik – den arma människans hänslynslösa inre påfösare – piskar fram sina förslavade existenser till nya prestationer och sensationer.
Till sist exploderar och förintas jordiskt lyckorus i begärelsernas helveteseld, och den av synd besegrade eviga personligheten måste slutligen kliva ur sitt jordiska köttfodral och naken gå för att möta sin domare, genomskådad och utan sitt gömställe för synd eller ursäkt för människoförgudning och djävulsdyrkan.

Ett evigt inferno väntar bortom den domstol en rättfärdig Gud i helig vrede rest vid evighetens tröskel, för den mänsklighet, som i harneskt trots mot honom och sitt eget samvete, trampar sanningen och rättfördigheten under sina järnskodda fötter.

Oförsonad och i disharmoni med sin inre, yttre och övre värld, fortplantar människan sin onda natur i alla sina aktiviteter. Skapelsens ordning och skyddsmurar bestormas i den oförlösta mänsklighetens störtlopp mot det materiella paradis den drömmer om – men aldrig når...
Kompassen visar allt tydligare att mänskligheten med enorm felnavigering driver mot katastrof. Stormvarningar varslas från alla vederhäftiga utsiktsposter...

Kursen har verkligen varit farlig allt sedan släktets stamfader lät en förskapad myterist, försedd med falska sjökort, inta kommandobryggan. Skenet bedrog: Han var en listig förförare och inte en trofast välgörare.
Snart avslutas dess mångtusenåriga stormkryssning i den ofrånkomliga destinationsorten – Helvetet.

Arne Imsen; Midnattsropet nr 22/1968

Att dagens demontrationståg genom Stockholm kan genomföras är en bekräftelse på katastrofkursen.

Kommentarer

Anonym sa…
Glöm inte häxprocessen mot den modige Åke Green!
Berno sa…
Kraxpelax, helt riktigt. Skulle någon gayinriktad person utsättas för dylika glåpord och bojkotter som Åke Green utsatts för, hade Aftonbladet haft fullt upp med att skriva löpsedlar om påstådda hatbrott.
Anonym sa…
Mycket Profetiskt och sant så är det ju EXAKT idag i - Sverige.. Det är ju ingen idag i Sverige som via Radio eller TV -som hör GUDs ord -predikas om vad som är synd. Jag rekommenderar alla som vill bygga upp sin tro att lyssna på dessa Profeter från USA...(Rom. 10:17) Tron kommer av predikan och predikan i kraft av Kristi ord............ Om du har en 85cm Europarabol så finns dom på satelliten Hotbird.
http://www.overcomerministry.org/

http://www.yahweh.com/

GUDs rika välsignelse till dom få tvagna i lammets blod,, Mvh JIMMY från Värmland.
Mikael sa…
Jag trodde det inte fanns personer med de här åsikterna i Sverige. Tog ett tag innan jag fattade att det var på allvar och inte någon sorts satir eller ironi. Får ge tummen upp för rakryggad idealism mot överväldigande odds trots att jag inte håller speciellt mycket med rent åsiktsmässigt.
Anonym sa…
Intressant.
Verkar som att homosexualitet intresserar dig mycket då det ämnet fått mest utrymme på din blogg (13 inlägg)
Berno sa…
anonym, Antalet inlägg om homosexualiet senaste tiden beror på att frågorna getts på tok för mycket publicitet i media. Någon måste ju säga ifrån. /Berno