Varning för pridefestivalen

I slutet av juli månad pågår Europride i Stockholm, ett arrangemang som gör anspråk på att representera ett huvudintresse för Stockholm. Festivalen, som man kallar den, lägger beslag på större delen av Stockholms innerstad.

Arrangörerna förordar en livsstil som är fördärvlig för människan och upplösande för samhället. För det första finns ett huvudtema som fräckt uppmanar besökarna att svensk synd bryter gränser. Det häcklas och talas vitt och brett om sexuell frigörelse som lösningen för det moderna samhället. En typisk manöver i föreningens policy är att med hot och våldsamheter tysta den som på något sätt har ett ur deras synvinkel avvikande sätt att lyfta fram människovärdet. Det finns exempel på hur militanta medlemmar ur den homosexuella rörelsen med uttalat stöd från Riksförbundet för sexuellt likaberättigande (RFSL) stövlat in i kristna sammankomster för att med våld och skadegörelse stoppa mötena. Ett resultat man därigenom åstadkommit är att skrämma lokaluthyrare från att upplåta lokal till dem som inte uttryckligen stödjer rörelsens framfart. Precis på det sättet var det som Hitlermakten gick till väga för att skapa politisk opinion.
I DN häromdagen, något nu också Dagen berättar om, tilläts pridefestivalens presschef oemotsagt tala om hur man genom hot om repressalier styr vad media får skriva. Något även Stockholmsnytt skriver om. Den som inte håller sig till de regler Stockholm pride satt upp riskerar bli av med sin ackreditering.

Som en varböld har den sexuella frigörelse över alla gränser som RFSL och dess geliker förespråkar etsat sig fast i det svenska samhället. Under prideveckan, som egentligen borde kallas shameveckan, används begreppet 'synd' som något vackert och tilltalande. Bekänn dina synder eller önska dig en synd. Polygami-möten anordnas för att introducera besökarna i hur normalt det är att flera människor lever tillsammans i en sexuell relation. Allt som i samhället på ett naturligt sätt skapat normala mänskliga samlevnadsnormer stämplas som fördömande och passé och till och med varnas för.

Den som på minsta sätt går emot och varnar för faran att hänge sig åt en homosexuell livsstil kallas homofob. I ett av prideveckans föredrag framställs de personer, som exempelvis menar att samlivet är till för mannen och kvinnan att leva i trohet med varandra, som onormala och sjuka.
Vad är trångsynthet, ett ord som ofta används i försvar för avvikande livsstilar?

Pengar, pengar, pengar

Stockholms stad jublar över det miljonregn som man ser komma som en följd av festivalen. Offentliga byggnader är anpassade med homovänliga aktiviteter, stans flaggstänger kommer att hissa regnbågsflaggor och var man än rör sig i stan så lär man bli påmind om vad som rör sig i stan. Företagen sponsrar mer än vanligt.

Vad handlar pride om? Festivalen utger sig för att värna om de svaga och utsatta i samhället, men det är helt igenom en falsk marknadsföring. I verkligheten utgör pride en bas för att tillvarata och göra norm av djuriska drifter i en omåttlig egoistisk sexualfixerad värld. Man talar om rättigheter på ett sätt som istället för att befria människan, gör henne till slav under lustans begär.

Att Sverige idag har en partnerskapslag är inte pga att det finns ett behov av stabilitet i relationerna. Tvärtom, partnerskapslagstiftiningen och andra parallella lagar som anses stödja de homosexuellas sitation i samhället, tjänar i verkligheten ett enda syfte, nämligen att rasera och förgöra. Samhällets grund försvagas genom de krav som ställs och bidrar till den rotlöshet vi idag möter som ett av vår samtids största problem. Rotlösheten berövar normer, utan normer förloras fotfästet och stundens njutning är det enda som anses värdefullt.
Av de homosexuella är det bara ett fåtal som på något sätt är intresserade av att ingå ansvarsfulla lagligt bundna förbindelser. Antalet ingångna partnerskap har kraftigt minskat senaste året. Däremot förnyas kraven på att återigen få öppna de bastuklubbar som stängdes av hälsoskäl i samband med att aids blev känt.

Kommentarer

Anonym sa…
"Det finns exempel på hur militanta medlemmar ur den homosexuella rörelsen med uttalat stöd från Riksförbundet för sexuellt likaberättigande (RFSL) stövlat in i kristna sammankomster för att med våld och skadegörelse stoppa mötena."

Det håller jag med dig om MEN missionerande från tex kristina i tredje världen är inte långt ifrån detsamma. Ett övergrepp.
Berno sa…
Fredrik, det du säger om missionerande i tredje världen kan jag delvis hålla med om. Beror lite på vad du menar. Historien är full av övergrepp som begåtts i Guds namn men som inte har ett dyft med sann kristendom att göra.
Sann mission handlar inte om att sätta sig över någon människa. Tvärtom. Evangelium är ett budskap där det handlar om att förkroppsliga Guds rättfärdighet, vilken hatar förtryck och ondska i alla dess former.
Anonym sa…
Mission i tredje världen skadar mer än gör gott.
Så kom hem!
Berno sa…
Ok, då fattar jag:) Är hemma just nu så du kan ta vara lugn ett tag.
Rolf sa…
Att missionera i tredje världen gör ingen skada tvärtom är det något som är en av hörnpelarna i kristendomen. Att missionera för att sprida det kristna budskapet. I Bibeln sägs detta och lärljungarna var missionärer. Däremot ska människor genom fritt själva välja om de vill och kan ta emot det kristna budskapet när de hört det. Inte tvingas som det i många fall tidigare var i historien. Där människor tvångsdöptes eller avrättades. Människan är skapad till Guds avbild. Inte kroppsligt, Gud är ande och könlös. Men däremot är vi lika Gud genom att vi fått en fri vilja och därför kan välja och göra egna val i hur vi vill leva och tro. Självfallet får vi en gång ta konsekvenserna av våra val.
Vad gäller pridefestivalen så känns det inte bra att man i dag uppmärksammar homosexrörelsen till den grad att det normala äktenskapet mellan man och kvinna i många fall ses ner på. Det skulle kanske behövas en festival där man uppmärksammar äktenskapet mellan man och kvinna och uppvärderar det. Men Pridefestivalen speglar vår tid av kaos och förvirring. När militanta homosexuella går in på kristna möten för att störa dessa visar på en fruktansvärd orespekt för kristen moral och kristna värderingar. Bara det visar att något är totalt fel i vår förvirrade tid.
Anonym sa…
Ty såå älskade Gud människan och såå älskade Jesus sin Fader att han dog för Honom och utförde Hans vilja.. Att befria människorna från syndafallet! Tror detta människa och du blir förlåten! Du får ett rent samvete och därmed frid i ditt sinne med barnklara ögon..
Varför Gud är så bedrövad över homosexualitet beror på de såå bryter mot Hans grundönskan - kärlek mellan de två könen som blev skapade för att helt bistå varann och tillsammans vårda sin jord och barnen som kärleken föder..! Gud gråter.. Hans tålamod tryter snart.. Än gäller Jesus offergärning, omvänd dig människa!

Mvh (en fd drinkare o frossare..)
L. Ove S.
Anonym sa…
fredrik: Jag skulle vilja se dig säga till den 12-åriga somaliska flickan att mission i tredje världen är förödande (eller kulturimperilaism som många vill säga) när hon nu går en framtid till mötes utan rädsla för att hon ska bli könsstympad, enbart av den anledningen att en missionär fick möjligheten att berätta om Guds kärlek till människan genom Jesus Kristus för hennes föräldrar. Eller för alla de människor som fått sina liv förvandlade, genom helanden, befrielser och andra mirakler runt om i Afrika, Sydostasien och Sydamerika genom Jesus.

Men jaja, vad vet jag?
Anonym sa…
Vi ser nu att Jesus Kristus andra tillkommelse! Är nu akut nära!! Jesus GUDs son varnade oss få kristna att det skall vara som för Lot i sodom, och som på Noas tid då bara 8 själar - blev frälsta - och lyftes upp på vattnet - undan GUDs vrede,, över de som vägrade lyssna på Noas 100 åriga predikan - med Arken.. Några påstår att det levde lika många på jorden som nu dvs Miljarder.. Ps Personligen så tror jag inte att det finns mera än ca tiotusen frälsta troende i Sverige idag. Mvh JIMMY från Värmland.
Anonym sa…
Är du allvarlig med detta så lider jag med dig Herr Berno, och alla medmänniskor runt omkring dig som du troligen lyckas prata över på din (förhoppningsvis ensamma) sida med Gud i ryggen, ditt oklanderliga språk och ditt sätt att uttrycka dig.

Sorgligt, jag hoppas din art är utdöende.
Pridefestivalen anordnas väl just för att det finns ett utbrett hat (både religiöst och inte) mot homosexuella. Så när människor lär sig att inte lägga sig i hur andra väljer att leva sina liv så kommer säkert ni kristna slippa Prideevents. Det enda jag har lärt mig om människor av att vara människa är att vi verkar gilla att hata och fördöma varandra mer än vi försöker att vara medmänniskor. Det är inte en fråga om vilken sexualitet som är den normala för det kvittar, det är en fråga om medmänsklighet och om det finns en gud som vill stå i vägen för medmänskligheten så förstår jag inte varför man ens VILL tro på den guden.