Tyck som pride - eller tig!

Stockholm Pride är en mycket diktatorisk organisation som talar om för journalister vad de ska skriva. Den som inte håller sig inom ramarna för de regler organisationen satt upp hotas med repressalier som att förlora sin ackreditering. Media å sin sida rättar sig in i ledet och väljer att sälja sig för att inte hamna utanför det miljonregn man talar om ska falla över Stockholm under Europride som snart drar igång sin skamliga festival. På liknande sätt har flera företag och organisationer i blind lydnad sällat sig till sponsorskaran till detta infernaliska jippo som egentligen inte representerar något annat än perversiteter och moralikskt förfall.

Hela pridefestivalen är en toppstyrd propagandaapparat för att tala om för stockholmaren vad som bör anses som normalt och vad man inte får tala om. Till hjälp för att driva denna kampanj ställer Stockholms stad upp med stora ekonomiska bidrag och upplåter stans offentliga flaggstänger till att prydas med rörelsens symboler. Offentliga platser såsom Kulturhuset, Skansen, flera av stans museer etc. har också de anpassat sina verksamheter till homoveckan. Man använder sig utav många skarpa färger i sin marknadsföring men i realiteten representerar hela jippot en grå livlös dödzon.

Var en protest mot dessa fördärvbringande krafter som ställer allt större anspråk i vårt samhälle. Ställ inte upp på talet om att varje stockholmare genom Stadens engagemang utgör ett aktivt stöd för festivalen.

Det samhälle som legaliserar homosexuell samlevnad, vilket idag är ett faktum, raserar också sin egen överlevnad. Igår talades om homosexuellas rättigheter. Idag handlar debatterna mer om andra avarter som också bör legaliseras. Polygami exempelvis. Nästa steg blir pedofili, nekrofili, zoofili osv. Då avgrunden öppnats finns nämligen ingen återvändo.

I DN lyfts Europride som vanligt fram helt enligt priderörelsens uppsatta pressregler, och trots att tidningen menar sig förespråka yttrandefriheten låter man Europridefestivalens presschef helt oemotsagt föra fram följande uttalande:
-Man ska helst inte ens beskriva någon som man eller kvinna. Regelbrott kan straffas med indragen ackreditering.

Nu informerar Dagen om hur Miljöpartiet kräver pridedagar i alla svenska skolor. Samhället är så sjukt idag att alla ska påtvingas ett absurt tänkande. Samhällets utbud blir alltmer homosexualiserat och det skydd som genom naturen finns nedlagt i människan och i samhället raseras metodiskt med våra politiska partier och riksdagen som främsta språkrör.

I Sodom ville stadens män, både unga och gamla, tvinga sig på Lot och hans besökare för att förgripa sig på dem. På samma sätt kräver man nu en politisk agenda som ger utrymme för perversiteterna också i landets skolor.

Ta dina barn ut ur skolan innan det är försent! Det finns lagliga möjligheter att själv ansvara för sina barns utbildning och fostran genom sk hemundervisning.

Kommentarer

Anonym sa…
Gud välsigne dig Berno!! snart kommer JESUS KRISTUS- tillbaka detta måste vara slutet för Sverige.......... Hälsar JIMMY från Soliga lugna Värmland.
Rolf sa…
Allt som händer nu Pride inkluderat visar att vi lever i den sista tiden och att ondskan och förfallet av moral och kristendomens dogmer tillfälligt ska segra. Demoner och ondskan har börjat sin sista kamp mot det goda. Då människan skapats med en fri vilja är det den enkla vägen som många då väljer. Den som ger snabba belöningar av fördelar vilket oftast innebär den väg som är motsatt till den kristna vägen.
Berno sa…
Jimmy och Rolf, tack för era kommentarer. Jesu tillkommelse är verkligen det hopp vi har att se fram emot. Fram till dess får vi fortsätta att verka för Herren Jesus Kristus. Gud välsigne er.
Anonym sa…
Åter klarsynt, Berno!
"Be pride in Jesus"
Mvh: