Rotlösa barn

Bit för bit plockas människovärdet sönder. Rotlösheten i det moderna högteknologiska samhället är ett stort problem. Barnen lider svårt av de normer som sätts upp där man inte längre skiljer på rätt och fel, normalt och onormalt. Vad beror det på att psykisk ohälsa och självmordstankar sträcker sig till allt lägre åldrar? I ett samhälle där allt anses normalt och där allt ska tillåtas följer fruktansvärda konsekvenser.

Aftonbladets artikel om barn som erbjuds behandling för könsbyte är skrämmande, men dock inte överraskande. Snarare en konsekvens av den queernorm som ska prägla alla samhälleliga och privata institutioner där medborgaren redan som liten oskyldig ettåring börjar skolas.

Det finns bara en räddning för människan, och det är att lära känna Skaparen, han som gjorde oss till man och kvinna, han som satte gränser och ideal för att vi skulle leva i frid och harmoni på jorden. Idag är det budskapet bannlyst från alla skolor där värderingarna istället ska ge barnen en sk objektiv start i livet. Men det är en objektivitet som inte existerar. Istället formas rotlösa individer som inte ens vet vilka de själva är.

Räddningen för individen är att vända om till Jesus Kristus, världens enda hopp! I hans namn finns en sann frid, ett sant människovärde, en sann identitet, framtiden, hoppet för både tid och evighet. Genom att överlämna sitt liv till Jesus och ta emot honom som Frälsare blir du en hel människa.

Ge barnen det absolut bästa som finns! Se till att barnen får lära känna Jesus!

Kommentarer

trollhare sa…
Förlåt min nyfikenhet, men nu blir jag intresserad av att få veta vad du menar. På vilket sätt menar du att transsexualism är queert?

mvh Immanuel
Anonym sa…
Hej! Jag syftar inte unikt pa queer. Tanker mer pa utvecklingen i stort dar fler och fler unga rotlosa brottas med sin identitet. Att barn redan i forskolan frantas som identitet och matas med queerinformation i val av lekasaker och kladsel etc. leder fram till tvivel om nagot sa sjalvklart ifall man verkligen ar det man ar, pojke eller flicka. Paverkan fran homosexuella rorelsen i Sverige ar massiv och de har stort inflytande i vara skolor. I sammanhanget inryms enligt min mening aven transperspektivet. /Berno, fran ett internetcafe i Dominikanska Republiken